Tratamentul zonei gâtului

Tratamentul zonei gâtului

Eclipse-1s-200px.gif

Tarife

Tratamentul zonei gâtului cu acid hialuronic- 1 ml

1300 RON

Despre

Zona gâtului este adesea expusă radiațiilor solare, vântului, frigului, poluării fapt ce poate să determina apariția semnelor de îmbătrânire precum: pierderea fermității, apariția ridurilor, uneori mai repede decât în alte zone.

Tratament

În cadrul Centrului de chirurgie plastică, estetică și dermatologie Hebe medical sunt disponibile următoarele variante de tratament pentru zona gâtului:

  • Terapia vampir (PRP), Dermapen 4- pentru rejuvenarea zonei gâtului, îmbunățățirea calității pielii
  • Bionutrineck- este un protocol special creat de către Fillmed pentru zona gâtului, pentru reducerea liniilor fine, pentru stălucire și hidratare. Procedura constă în efectuarea unui peeling medical urmat de injectarea în aceeași ședință a unui cocktail special de mezoterapie pe toată zona de decolteu.
  • Skinboosterele- pentru creșterea elasticității pielii, reducerea liniilor fine și hidratare de lungă durată
  • Injectare de acid hialuronic pentru ridurile mai profunde- procedura se realizează cu anestezie locală (cremă anestezică) și constă în injectarea de acid hialuronic în ridurile de la nivelul gâtului cu acul sau canula.

În urma evaluării pacientului și discuției cu medicul specialist se va decide tratamenul precum și numărul de ședințe necesare pentru a avea cele mai bune rezultate.