top of page
tb.png

Proceduri estetice nechirurgicale

Proceduri pentru față

-

-

-

Proceduri pentru păr

Alte proceduri

Face
Hair
Other

DESPRE PROCEDURI ESTETICE NECHIRURGICALE

La Centrul de Chirurgie Plastică, Estetică și Dermatologie Hebe Medical dispunem de o multitudine de variante de proceduri estetice nechirurgicale, adaptate și personalizate în funcție de nevoile pacientului.

În cadrul consultației medicul specialist vă va examina, va răspunde la toate întrebările pe care le aveți, vi se vor explica indicaţiile, contraindicaţiile şi riscurile procedurilor urmând ca la final să se aleagă procedura şi să se stabilească un plan de tratament.

Când vorbim de tratamente estetice nechirurgicale ne referim la acele proceduri care îmbunătățesc și mențin calitatea pielii, restaurează volumul pierdut și tratează problema laxității pielii.

Anchor 1
poza banner din butonul servicii procedu

Rezultatele procedurilor nechirurgicale se văd adesea imediat după procedură iar avantajul major îl constituie faptul că aceste proceduri necesită un timp de recuperare mult mai mic comparativ cu intervențiile chirurgicale.

Pentru a menține aceste rezultate recomandăm reluarea procedurilor la o anumită perioadă de timp.

Pentru orice procedură estetică nechirurgicală rezultatele pot varia de la pacient la pacient, în funcţie de sex, vârstă, înălţime, greutate, precum şi alte specificităţi anatomo-fiziologice.

bottom of page