top of page
AU8I4506.jpg

Gift Card

Surprinde-i pe cei dragi cu un card cadou
Regulament

I. PREVEDERI GENERALE
A. TERMENI ȘI CONDIȚII


1.    Cardul Cadou HEBE MEDICAL este emis de către CENTRUL DE CHIRURGIE PLASTICĂ, ESTETICĂ ȘI DERMATOLOGIE - HEBE MEDICAL.
2.    Termenii și condițiile de mai jos se aplică oricărui posesor al unui card cadou HEBE MEDICAL.
3.    În cazul modificării acestor termeni și condiții, Clientul se consideră informat de la data publicării acestora la adresa web www.hebemedical.ro 
4.    Prin achiziționarea sau utilizarea Cardului Cadou HEBE MEDICAL vă exprimați acordul cu privire la respectarea acestor termeni și condiții, inclusiv cu privire la toate prevederile cu care aceștia se completează.

B. CARACTERISTICILE CARDULUI


5.    Cardul Cadou HEBE MEDICAL nu este nominal, este transmisibil, acesta putând fi utilizat de către cumpărător sau transmis unei alte persoane în mod liber.
6.    Cardul Cadou HEBE MEDICAL nu reprezintă un card bancar și nu este atașat unui cont bancar. De asemenea, acesta nu este un card de garanție sau de credit. Sumele de bani existente pe Card nu vor produce dobânzi.
7.    Clienții nu pot returna Cardul și nu pot solicita rambursarea niciunei sume de bani aflate în soldul Cardului.
8.    Suma disponibilă pe Card nu poate fi preschimbată în alte modalități de plată și nu se poate transfera pe alte carduri.
9.    Contravaloarea cardului se poate valorifica doar prin programarea la unul din serviciile Hebe Medical, conform tarifelor publicate pe site www.hebemedical.ro. 
10.    Contravaloarea cardului se valorifică în cadrul uneia sau mai multor programări, în funcție de contravaloarea serviciilor alese, cu condiția ca valoarea cardului să se consume în termen de 6 luni, după expirarea acestei perioade cardul îți încetează valabilitatea și suma nu se rambursează.
11.    Cardul este plastefiat asemeni unui card bancar, poartă însemnele Hebe Medical și este embosat cu serie și număr pentru identificare.

 
II. DEFINIȚII


În cuprinsul prezentului document, următorii termeni și expresii vor avea următorul înțeles:
Cardul Cadou/Gift Card- HEBE MEDICAL, înseamnă orice card cadou vândut prin intermediul Hebe Medical. 
Codul Cardului  înseamnă codul inscripționat pe fiecare Card Cadou HEBE MEDICAL;
Client înseamnă orice persoană fizică sau juridică care a achiziționat, a primit, deține sau folosește Cardul Cadou HEBE MEDICAL;
Punct de Vânzare înseamnă centrul de chirurgie plastică, estetică și dermatologie HEBE MEDICAL.


 III. ACHIZIȚIONAREA, CONTRAVALOAREA ȘI VALABILITATEA CARDULUI
A. ACHIZIȚIA CARDULUI


12. Cardul Cadou HEBE MEDICAL poate fi achiziționat prin următoarele metode:
•    Fizic prin plata numerar sau card bancar direct la sediul Hebe Medical. 
•    Online cu livrare prin curier, respectiv se transmite un mail accesând butonul contact din cadrul www.hebemedical.ro, cu următoarele informații (date de facturare și adresa de livrare), veți primi factura pe mail și după achitare se transmite dovada plății, urmând ca în 2-3 zile să se transmită prin curier rapid cardul la adresa de livrare indicată. 
13.HEBE MEDICAL își rezervă dreptul de a refuza emiterea sau vânzarea unui Card, fără nicio justificare, Clientul neavând dreptul de a solicita compensații în această situație.


B. CONTRAVALOAREA CARDULUI


14. Cardurile emise au valoarea cuprinsă între 500 RON (valoarea minimă) și 1.500 RON (valoarea maximă), la cerere se pot emite și carduri cadou cu valori mai mari, în funcție de solicitare. 
15. Soldul disponibil pe Card reprezintă diferența dintre soldul anterior momentului în care este efectuată o achiziție și contravaloarea acestei achiziții.
16. Soldul cardului poate fi verificat doar la receptia din cadrul Hebe Medical, cardul nu are o valoare încarcată pe card, evidența soldului este evidențiată doar în cadrul softului utilizat în cadrul Hebe Medical. 

C. PIERDEREA CARDULUI 


17.  În cazul în care se pierde cardul, se anunta la punctul de vanzare blocarea cardului, ulterior contravaloarea ramasa nevalorificata se poate consuma de catre sau cu acceptul persoanei care a declarat pierdut cardul. 

D. DURATA DE VALABILITATE A CARDULUI


18.  Cardul Cadou HEBE MEDICAL este activat de la data achiziționării sale și este valabil pentru o perioadă de 6 luni de la data achiziționării.
19. Cardul poate fi utilizat ori de câte ori se dorește pentru a se achita contravaloarea serviciilor achiziționate din cadrul centrului de chirurgie plastică, estetică și dermatologie HEBE MEDICAL, până la expirarea perioadei de valabilitate sau până la epuizarea soldului.
20.  De la data expirării, cardul nu va mai putea fi utilizat, iar clientul nu va putea beneficia de servicii în cadrul centrului de chirurgie plastică, estetică și dermatologie HEBE MEDICAL cu respectivul card.
21. La momentul expirării duratei de valabilitate a cardului, soldul neutilizat nu va fi rambursat Clientului.

IV. UTILIZAREA CARDULUI


22.  Cardul poate fi utilizat de către client, prin prezentarea la receptie a cardului si confirmarea soldului de catre un angajat, ulterior pe baza cardului se pote achita orice serviciu prestat in cadrul Hebe Medical. 
23. În cazul în care valoarea serviciilor de care beneficiaza clientul, depășește soldul disponibil pe card, diferența poate fi achitată de către client în numerar sau prin orice modalitate de plată acceptată de clinică.
24. Falsificarea cardului se pedepseste conform legii. 

V. RESPONSABILITATE


25. Clientul este singurul responsabil pentru păstrarea în siguranță a cardului, utilizarea cardului, precum și pentru încredințarea acestuia unor terțe persoane.
26. Clientul trebuie să se asigure că nu îi permite niciunei persoane să utilizeze cardul fără acceptul său
27. HEBE MEDICAL nu este responsabilă în caz de pierdere, furt, deteriorare, sau folosire neautorizată a cardului.

VI. SERIVICIUL CLIENȚI


28. HEBE MEDICAL poate fi contactat în legătură cu utilizarea cardului în intervalul programului de funcționare și la datele de contact afișate pe site-ul  www.hebemedical.ro. 

VII. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


29. HEBE MEDICAL nu colectează date cu caracter personale ale Clientului în procesul de achiziție a Cardului Cadou HEBE MEDICAL.
30. Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal de către HEBE MEDICAL este disponibilă la adresa de web www.hebemedical.ro. 
 

Echipa

Untitled-1.png
bottom of page