top of page
IMG-158.jpg

Proceduri estetice chirurgicale

Proceduri în anestezie locală

Proceduri în anestezie generală

IMG-155.jpg

DESPRE PROCEDURILE ESTETICE CHIRURGICALE

Chirurgia estetică este definită ca fiind o ramură a Chirurgiei Plastice care se ocupă cu îmbunătățirea  sau  corecția  aspectului  unor părți ale corpului nostru.

Elementele importante de luat în calcul când ne alegem chirurgul estetician sunt  experiența și pregătirea pe care și le dobandește de-a lungul anilor și prin cursurile urmate şi participarea la congrese, iar viziunea și simțul estetic al chirurgului plastician sunt cel puțin la fel de importante pentru a putea obține rezultatele pe care le dorim.

Intervenţiile chirurgicale estetice se pot grupa în: intervenţii estetice care se adresează feţei şi  intervenţii care se adresează corpului.

IMG-176 (1).jpg
Anchor 1
General
Local

Ce presupune consultația de chirurgie estetică?

Consultația de chirurgie estetică presupune în primul rând o evaluare detaliată a pacientului, a problemelor de sănătate pe care acesta le are, urmată apoi o discuție cu pacientul pentru a ne putea da seama care sunt aşteptările sale. Se vor explica în detaliu toate indicațiile, contraindicațiie, recomandările, beneficiile și riscurile intervenției chirurgicale pe care o doreşte pacientul. 
Decizia cu privire la efectuarea unei anumite intervenții chirurgicale se stabilește de comun acord cu medicul specialist.
bottom of page