top of page
Biostimulare HArmonyCa

Biostimulare HArmonyCa

Eclipse-1s-200px.gif

Tarife

Biostimulare HArmonyCa

1700 RON

Ce este HAromonyCa?

HArmonyCa este un produs injectabil hibrid, cu efect dublu ce conține două ingrediente active: hidroxiapatită de calciu și acid hialuronic.Produsul are capacitatea să îmbunătățească arhitectura pielii printr-un efect de lifting imediat dat de acidul hialuronic și un efect de lifting susținut, oferit de producția de colagen stimulată de hidroxiapatita de calciu.

Cum acționează acidul hialuronic și hidroxiapatita de calciu?

Particulele de acid hialuronic pătrund în profunzimea pielii, unde exercită o acțiune de umplere și volumizare, pentru un efect de lifting imediat. În plus, particulele de hidroxiapatita de calciu sustin productia de colagen a organismului, astfel încât încep să se formeze noi fibre de colagen. Pe măsură ce colagenul dispare treptat, o rețea fermă și densă de colagen apare în locul acesteia pentru un efect de lifting treptat și de durată, asociat cu hidroxiapatita de calciu.În timpul consultației medicul vă va explica cum acționează HArmonyCa și vă va răspunde la toate întrebările pe care le aveți.

Cum se realizează procedura și care sunt zonele ce pot fi tratate?

La momentul consultației se vor discuta toate detaliile acestei proceduri și se va stabili dacă acest produs este unul potrivit pentru dumneavoastră. Se aplică cremă anestezică la nivelul zonelor care necesită tratament , iar apoi se injectează produsul HAmonyCa.

Produsul trebuie injectat la nivelul dermului profund la nivelul feței excepție făcând: zona ochilor, buzele și zona periorală.

Care sunt recomandările înainte și după tratamentul HArmonyCa?

După efectuarea tratamentului trebuie respectate următoarele indicații:

- evitarea excercițiilor fizcice sau activităților de intensitate ridicată

- evitarea expunerii la soare, solar sau condiții meteorologice extreme, timp de 24 de ore

-se recomandă să masați zonele injectate dacă se simt mici noduli

-se va aplica gheață sau comprese reci timp de 24 de ore, deoarece majoritatea tratamentelor injectabile pot provoca roșeață, tumefiere și iritație locală

 

bottom of page